Nesen bija mana vīra dzimšanas diena, un es izdomāju, ka būtu lieliski uzaicināt pāris tuvākos draugus, lai kopā svinētu šo nozīmīgo notikumu. Galds bija vienkārši noformēts, ar galda piederumiem, dažādām uzkodām, divām salātu šķirnēm un pamatēdienu.
Taču man izdevās pārsteigt savus viesus, un vakara noslēgumā visi bija ziņkārīgi par to, kā pagatavot “kartupeļu sēnes”.
Pirmajā mirklī ir diezgan grūti noteikt, no kā sastāv šī uzkoda, un pat grūtāk ir noskaidrot, kā to izveidot. Taču, kad jūs to mēģināsiet, sapratīsiet, ka tas ir visai vienkārši. Jums būs tikai nepieciešama parasta stikla pudele, un pēc dažām minūtēm kartupeļu uzkoda jau būs gatava. Nevilcinieties un izmēģiniet to!
Vairs nemokos ar apavu smaku – pat lielā karstumā apavi nesmird; Dalos ar vienkāršu triku
VIDEO:
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt pie pagatavošanas!
Pagatavošana
1. Kartupeļus nomizo, sagriež un vāra sālītā ūdenī, līdz tie kļūst mīksti. Notecina un kartupeļus saberž ar biezeni. Pēc tam pievienoju cieti un maisīju, līdz masa nesavelkas lodītē. ņemu tukšu pudeli un kartupeļus un pagatavoju interesantu uzkodu.
Tālāk skeo ļoti svarīgs solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi
- Ja šajā dienā no rīta ir sarkana rītausma, tas nesola neko labu: tautas gudrības par 11. novembri
- Vīrieši neizvēlas ideālas sievietes — viņi izvēlas gudrās: mana vecmāmiņa bija precējusies 60 gadus un zināja, kāpēc
- 9 populāras suņu šķirnes, kas neprot palikt vieni paši mājās un slikti panes atšķirtību no saimnieka
- Nekad neglabājiet tur sīpolus: tie pārvērtīsies “putriņā”
- Ilva aizbrauca atpūsties uz Ēģipti un viesnīcas šefpavārs atklāj, ko viņi dara ar ēdienu, kas paliek pāri no bufetes restorāniem









